Bilhuset Silkeborg / Sælg din bil

Sælg din bil

Hos Bilhuset Silkeborg er vi altid interesseret i, at købe nyere brugte biler.

Vi er skarpe i bilpriser og bil vurdering og giver dig på få minutter en god pris på din brugte bil. Alle diesel, benzin, hybrid og el-biler har interesse! Nogle specialbiler og veteranbiler kan også komme i betragtning.

Få en Quickvurdering af din bil via telefon 51515339 eller drej forbi vores bilhus på A. C. Illumsvej 9 i Silkeborg.

Du kan også udfylde nedenstående "Sælg din bil" formular og vi vender retur med et bud hurtigst muligt.

Alt i diesel, benzin, hybrid og el-biler har interesse!

Specialbiler og nogle veteranbiler kan også have interesse. Her taler vi primært de europæiske fra 70’erne, 80’erne og 90’erne.

Vi gi’r en god, fair pris, hvis bilen er i orden. Du er velkommen til at komme forbi og få et kontant bud, alternativt kan vi kontaktes via mail salg@bilhusetsilkeborg.dk og tlf.: 51515339.

O.B.S: Hvis vi køber din bil vil du få betalingen straksoverført til din konto inden du forlader vores bilhus.


Kommissionssalg

Lad os sælge din bil i auto kommission. At sætte sin bil i kommission vil sige, at bilforhandleren formidler bilsalget for bilejeren. Bilforhandleren står for annoncering, kundebetjening, papirarbejde mm.

Silkeborg er kendt som "Bilernes by" og er dermed en by, som trækker mange nye bilkøbere. Derfor er det en god mulighed for en privat person, at få sat sin bil i kommission i Silkeborg!

Kun nyere og velholdte biler har interesse. Velholdte special- og veteranbiler kan også komme i betragtning. Ring og hør nærmere på telefon 51515339.

Nyhed
Audi

Audi A6

TDi 190 S-line Avant quattro Tiptr.
Audi A6 TDi 190 S-line Avant quattro Tiptr.